Spejderhjælpsugen

 Spejderhjælpsugen er den sidste hele uge i september (uge 38 eller 39), hvor spejderne med deres arbejdsindsats tjener penge til Spejderhjælpens projekter.

I 2021 er spejderhjælpsugen fra lørdag den 18. september til og med søndag den 26. september.

Projektet, som de indtjente penge i 2019 – 2021 går til er:
Alle børn fortjener en ven
– børn med udviklingshandicap skal være en værdig del af lokalsamfundet

Spejderhjælpen, landsforeningen LEV og Danske Handicaporganisationer (DH) har indgået en samarbejdsaftale om at finansiere og gennemføre projektet ”Alle børn fortjener en ven” med det formål at fremme inklusion i lokalsamfund blandt børn med udviklingshandicap i Ghana.

Læs mere om projektet

Til Spejderhjælpsugen har du mulighed for at bestille og/eller downloade arbejdskort, plakat, mærker og projektmaterialer.

Mærket kan spejderne sætte på uniformen som bevis på, at de har deltaget i spejderhjælpsaktiviteter og støtter Spejderhjælpen. Vi arbejder for at alle spejdernes indtjente penge går til projektet “Alle børn fortjener en ven”. Derfor beder vi jer om at betale 6 kr. pr. mærke. Betalingen for mærker sker ved bestillingen til MobilePay 82535 eller bankoverførsel til 2510-0751 256647.

Plakat A2, som spejderne kan bruge i hytten og på opslagstavler til at omtale Spejderhjælpsugen og projektet “Alle børn fortjener en ven”.  Plakater kan bestilles sammen med mærkerne.

Arbejdskortet kan spejderne have med, når de tjener penge. Det fungerer både som en slags legitimation og som oplysning om Spejderhjælpen. På kortet kan “arbejdsgiveren” beskrive arbejdet, som spejderen har udført samt angive tjent beløb og underskrive. Arbejdskortet kan downloades her

Projektmateriale udgivet 2019 kan bestilles sammen med mærkerne eller downloades her 

Projektmateriale udgivet 2020/2021 kan downloades her

Det er ikke et krav for at deltage i Spejderhjælpsugen, at man bruger Spejderhjælpens materialer.

I skal tilpasse aktiviteterne til situationen med Covid-19 så I kan overholde gældende lovgivning og retningslinjer om fx håndvask, afstand og forsamling.

Projektmateriale

Spejderhjælpen har udarbejdet aktivitets katalog til projektet ‘Alle børn fortjener en ven’. Download det her:

Bestilling

Bestil materialer og mærker – og vi sender til dig i starten af september.