Spejderhjælpsugen

Spejderhjælpsugen er den sidste hele uge i september (uge 38 eller 39), hvor spejderne med deres arbejdsindsats tjener penge til Spejderhjælpens projekter.

I 2022 er spejderhjælpsugen fra lørdag den 17. september til og med søndag den 25. september.

Projektet, som de indtjente penge i 2022 går til er:
Indsats mod vold mod børn 
–  i samarbejde med Mødrehjælpen

Spejderhjælpen har indgået et etårigt samarbejde med Mødrehjælpen hvor de midler spejdere indtjener til Spejderhjælpen går til Mødrehjælpen, som vil bruge pengene til at udvikle og styrke arbejdet med deres børneekspertpanel, så børnenes stemmer og perspektiver fortsat bliver hørt og vægtet.

Mødrehjælpen vil også udvikle og målrette hjemmesiden www.erduokay.dk samt informationsmaterialer, der henvender sig til både voksne pårørende og børnene selv.

Læs mere om projektet

Til Spejderhjælpsugen har du mulighed for at bestille eller downloade arbejdskort, mærker og projektmaterialer.

Mærkerne kan bestilles til afhentning på Spejdernes Lejr.

Mærket kan spejderne sætte på uniformen som bevis på, at de har deltaget i spejderhjælpsaktiviteter og støtter Spejderhjælpen. Vi arbejder for at alle spejdernes indtjente penge går til projektet. Derfor beder vi jer om at betale 6 kr. pr. mærke. Betalingen for mærker sker ved bestillingen til MobilePay 82535 eller bankoverførsel til 2510-0751 256647.

Arbejdskortet kan spejderne have med, når de tjener penge. Det fungerer både som en slags legitimation og som oplysning om Spejderhjælpen. På kortet kan “arbejdsgiveren” beskrive arbejdet, som spejderen har udført samt angive tjent beløb og underskrive. Arbejdskortet kan downloades senest 1. august 2022.

Projektmateriale kan downloades senest 1. august 2022.

Det er ikke et krav for at deltage i Spejderhjælpsugen, at man bruger Spejderhjælpens materialer.

Bestilling

Bestil mærker – og du kan afhente på Spejdernes Lejr.